VitOrtho Congres via livestream: Ons fantastisch elastische BREIN

Datum:
12 juni 2020

Livestream
In deze bijzondere tijden van social distancing zet VitOrtho omwille van uw en haar eigen gezondheid moderne techniek in om het VitOrtho Congres toch te kunnen aanbieden: de livestream. Daarmee kan VitOrtho juist nu toch continuïteit bieden in zoiets leuks als het delen en ontvangen van kennis. Zeker over een zo’n interessant onderwerp als ons brein.
Eigenlijk bootsen ze een gewone congresdag na, inclusief koffie-, thee- en lunchpauzes. U meldt u aan in het virtuele leslokaal en dan kunt u de lezingen van de sprekers live volgen zonder de deur uit te hoeven, bij u thuis op uw eigen scherm. Ook hierbij heeft u de mogelijkheid om direct uw vragen te stellen.

De presentaties van de sprekers kunt u vooraf downloaden. Na afloop ontvangt u ook gewoon een deelnamecertificaat. En alle accreditaties blijven onverminderd van kracht.

Accreditatie:
Accreditatie bij NVKH en KTNO (K11237), VBAG, VVET , CAT, MBOG, LVNT, NWP en AVIG ( 6 punten PN).
Accreditatie is in aanvraag bij de volgende beroepsverenigingen: FAGT en VNRT.

Sprekers:
Casper Beukema
Steve Carlin
Hemmo A. Drexhage
Pieter Hennipman
Dorte Kramers
Dorothé Lueb
Erik Matser
Dirk Zoutewelle

Kosten:
€ 49,50 excl. BTW.
Bij de prijs zijn inbegrepen: PDF-presentaties, terugkijklink van de congres livestream, deelnamecertificaat voor accreditaties (na het live volgen van ten minste 85% van de congres livestream).

Meer informatie:
www.viteducatief.nl