Online-service digitaal archief OrthoFyto

21 May, 2018

Heeft u ook weleens de behoefte om iets terug te lezen, om informatie gebundeld te lezen of om iets opnieuw te bestuderen als het om vakinformatie gaat? Nieuwe tijden vragen om een vernieuwing in informatievoorziening. Graag wil de redactie u attenderen op de online-service die gratis is voor abonnees op ons tijdschrift OrthoFyto. Iedereen met een abonnement heeft daarmee toegang tot het gehele digitale archief van gepubliceerde OrthoFyto-artikelen. Een unieke online-bibliotheek met informatie over orthomoleculaire onderwerpen. In het archief kunt u een artikel zoeken op zoekterm of auteursnaam. Tevens bestaat de mogelijkheid tot downloaden van pdf’s.

Om in te kunnen loggen, heeft u afgelopen augustus een email van OrthoFyto ontvangen met uw inlogcodes. Indien u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u een nieuw wachtwoordverzoek indienen via het inlogscherm op onze website (zie onderstaande link).

Tip: eenmaal ingelogd, verandert er niet veel aan het scherm, behalve dat u in de rechterbovenhoek ‘uitloggen’ kunt lezen. Door op een artikel te klikken, kunt u het in zijn geheel lezen. De downloadoptie volgt aan het einde van ieder digitaal artikel.

Meteen uitproberen? Klik op de volgende link voor het webadres van OrthoFyto en de login orthofyto.com/login/

Heeft u hulp nodig bij het inloggen, neem dan contact op via info@orthofyto.com

is natuurgeneeskundige en klinisch epidemioloog. Ze is als (freelance) auteur, docent en onderzoeker gespecialiseerd in het vakgebied van de complementaire, alternatieve en functionele geneeskunde. In haar werk staan kennisoverdracht en kennisontwikkeling in deze geneeswijzen centraal. Zij levert wetenschappelijke informatiediensten binnen het werkveld.

Laat een reactie achter