Vijfde Internationale Congres in de Natuurgeneeskunde inspireert, voedt en verbindt

21 May, 2018

Er zijn veel boeiende internationale congressen in ons vakgebied. Een relatief nieuwe speler in het veld is het Internationale Congres in de Natuurgeneeskunde (ICNM). Begin juli wordt het vijfde ICNM-congres in Londen gehouden. Wat begon als een onbekend initiatief in Parijs heeft zich ontwikkeld tot een bijeenkomst met meer dan 500 bezoekers uit 50 verschillende landen. En zo groeit het congres inmiddels uit haar beginnersjasje.

Het organiserende comité van het ICNM-congres weet internationale sprekers te trekken, die een spil vormen in de natuur- en functionele geneeskunde anno 2018. Mensen die hun vak tot in de puntjes verstaan, patiënten zien, lesgeven, onderzoek uitoefenen en/of functies in beroepsverenigingen betrekken. Een groot deel van hen heeft jarenlange ervaring in de praktijk. Het zijn deskundigen die uitsluitend werken vanuit de fundamentele principes van holisme en natuurlijke zorg. Er is een boeiend driedaags-programma beschikbaar, waarin onder meer hedendaagse wetenschappelijke publicaties en praktijkkennis aan bod komen. De lezingen geven nieuwe inzichten en verifiëren de natuurgeneeskundige traditie. En praktijkkennis wordt gekoppeld aan kennis uit deze publicaties.

ICNM2018, 6 – 8 Juli 2018, Londen UK.
Thema: Naturopathic Medicine – Empowering Future Healthcare
Website: icnmnaturopathy.eu

is natuurgeneeskundige en klinisch epidemioloog. Ze is als (freelance) auteur, docent en onderzoeker gespecialiseerd in het vakgebied van de complementaire, alternatieve en functionele geneeskunde. In haar werk staan kennisoverdracht en kennisontwikkeling in deze geneeswijzen centraal. Zij levert wetenschappelijke informatiediensten binnen het werkveld.

Laat een reactie achter