Schrijvers

  is natuurgeneeskundige en klinisch epidemioloog. Ze is als (freelance) auteur, docent en onderzoeker gespecialiseerd in het vakgebied van de complementaire, alternatieve en functionele geneeskunde. In haar werk staan kennisoverdracht en kennisontwikkeling in deze geneeswijzen centraal. Zij levert wetenschappelijke informatiediensten binnen het werkveld.

   studeerde Voeding aan de Landbouw Universiteit Wageningen en massagetherapie aan de Holos Academie. Ze werkt momenteel voor het Vakblad Natuurlijke & Integrale Gezondheidszorg en OrthoFyto en is docent bij Esoterra Massage-opleidingen.

    is farmaceutisch wetenschapper en natuurgeneeskundige. Ze werkt als freelance medisch tekstschrijver voor verschillende organisaties en tijdschriften. Daarnaast heeft ze een praktijk gespecialiseerd in darmgerelateerde gezondheidsproblemen.

     is orthomoleculair therapeut en voedingsdeskundige. Ze studeerde Voeding aan de Universiteit van Wageningen. Na afronding van haar orthomoleculaire studie bij Ortho Linea verdiepte ze zich onder meer in ayurveda, darmtherapie en vrouwenklachten.

      is arts, auteur van het Groot Handboek Geneeskrachtige Planten en geeft les aan VZW Levenschool en VZW De Reliantie. Daarnaast is hij medisch journalist.

       is directrice en hoofddocent van het Biochemisch Instituut voor Orthomoleculaire Kennis (BIOK), een kennisplatform met als doelstelling 'Kennis delen met Passie', aan de hand van interne en externe opleidingen. Het BIOK ziet toe op wetenschappelijke relevantie, biochemische onderbouwing, authenticiteit en praktisch toepasbare kennis.

        is complementair werkend apotheker bij de Huizer Apotheek, DeVitamineapotheek.nl en het Integraal Medisch Centrum Amsterdam. Hij is gespecialiseerd in interacties tussen reguliere en complementaire medicatie.

         Verzameling van artikelen van schrijvers die op niet-regelmatige basis voor ons schrijven.